Ramazan Ürünler
Ramazan Baklavalık Yufka 800 gr
Çeşit No | 1083 |
Koli İçi Paket | 12 Paket |
Paket Ağırlığı | 800 g |
Koli Ağırlığı (Brüt) | 10,5 kg |
Raf Ömrü | 6 Ay |
Ürün Barkodu | 869041001083 |
Koli Barkodu | 0869041001083 |
Koli Ebadı (mm) | 245 x 380 x 150 |
Enerji ve Besin Ögeleri Energy and Nutrition Values |
100 g için for 100 g |
Enerji / Energy- ( kcal-kj) | 284,28 kcal / 1188,30 kJ |
Toplam Yağ / Fat (g) | 0,91 |
Doymuș Yağ / Sturated Fat (g) | 0,41 |
Karbonhidrat / Carbohydrate (g) | 61,50 |
Şeker / Sugar (g) | 0 |
Protein / Protein (g) | 10,42 |
Diyet Lifi / Fiber (g) | 1,13 |
Sodyum / Sodium (g) | 0,38 |
Mamüllerimizin hiçbir çeșidinde domuz yağı ve katkıları yoktur.
Our products do not contain lard oil and additives.
Our products do not contain lard oil and additives.
Malzemeler:
- 1 paket (800 gr.) Ramazan Baklavalık Böreklik Yufka
- 150 gr. ceviz veya fırdık içi
- 500 gr. Terayağı/margarin
- 1200 ml. (6 su bardağı) su
- 1200 gr. (6 su bardağı) şeker
- 6-7 damla limon suyu
Hazırlanışı:
- Önce şerbeti hazırlıyoruz.
- Su ve şekeri belirtilen ölçülerde bir tencerede 15-20 dakika kaynatınız.
- Şerbeti ocaktan indirmeden önce 6-7 damla limon suyunu ilave ediniz.
- Baklava yufkalarını döşemeden önce tereyağı/margarini hafif ateşte eritin. Tereyağı kulanıyorsanız üzerindeki köpükleri kaşıkla alarak ayıklayın.
- Yufkaların ölçüsüne uygun tepsinin altını erittiğiniz yağ ile yağlayın.
- Ramazan Baklavalık Böreklik Yufka’yı ambalajından çıkartarak hafif nemli bir bezin altına koyun. (Böylece çabuk kurumasını önlemiş olursunuz.)
- Tepsiye yerleştirdiğiniz yufkaları her üç yaprakta bir yağlayarak tepsiye yerleştirin.
- Bu işlemi 15. yaprağa kadar sürdürün.
- Hazır çeviz ya da fındık içinin yarısını homojen bir şekilde yufkanın üzerine serin.
- Tekrar her üç yaprakta bir yufkaları yağlayarak 30. yaprağa kadar bu işleme devam edin.
- 30. yaprakta kalan ceviz/fındık içini homojen bir şekilde yufkanın üzerine serin.
- Kalan yufkaları 3 yaprakta bir yağlayarak tepsiye yerleştirin.
- İsteğe göre kesim yaptıktan sonra kalan yağı ılık bir biçimde yufkanın üzerine fırça ya da kaşıkla dökün.
- 10-15 dakika tepsiyi dinlendirin.
- 180-200 °C’de önceden ısıtılmış olan fırında üzeri kızarıncaya kadar pişirin.
- Üstü kızaran tatlının altını kontrol edin, eğer altı yeterince pişmemişse tepsiyi ocak üstünde gezdirerek pişirebilirsiniz.
- Fırından çıkarttığınız baklavaya soğuk şerbeti dökün.
- Bir süre dinlendirdikten sonra servis yapabilirsiniz.
Afiyet olsun!
Ramazan Baklavalık Yufka 800 gr
Çeşit No | 1076 |
Koli İçi Paket | 12 Paket |
Paket Ağırlığı | 800 g |
Koli Ağırlığı (Brüt) | 10,1 kg |
Raf Ömrü | 4 Ay |
Ürün Barkodu | 8690941411076 |
Koli Barkodu | 08690941411076 |
Koli Ebadı (mm) | 230 x 380 x 220 |
Enerji ve Besin Ögeleri Energy and Nutrition Values |
100 g için for 100 g |
Enerji / Energy- ( kcal-kj) | 284,28 kcal / 1188,30 kJ |
Toplam Yağ / Fat (g) | 0,91 |
Doymuș Yağ / Sturated Fat (g) | 0,41 |
Karbonhidrat / Carbohydrate (g) | 61,50 |
Şeker / Sugar (g) | 0 |
Protein / Protein (g) | 10,42 |
Diyet Lifi / Fiber (g) | 1,13 |
Sodyum / Sodium (g) | 0,38 |
Mamüllerimizin hiçbir çeșidinde domuz yağı ve katkıları yoktur.
Our products do not contain lard oil and additives.
Our products do not contain lard oil and additives.
Malzemeler:
- 1 paket (800 gr.) Ramazan Baklavalık Böreklik Yufka
- 150 gr. ceviz veya fırdık içi
- 500 gr. Terayağı/margarin
- 1200 ml. (6 su bardağı) su
- 1200 gr. (6 su bardağı) şeker
- 6-7 damla limon suyu
Hazırlanışı:
- Önce şerbeti hazırlıyoruz.
- Su ve şekeri belirtilen ölçülerde bir tencerede 15-20 dakika kaynatınız.
- Şerbeti ocaktan indirmeden önce 6-7 damla limon suyunu ilave ediniz.
- Baklava yufkalarını döşemeden önce tereyağı/margarini hafif ateşte eritin. Tereyağı kulanıyorsanız üzerindeki köpükleri kaşıkla alarak ayıklayın.
- Yufkaların ölçüsüne uygun tepsinin altını erittiğiniz yağ ile yağlayın.
- Ramazan Baklavalık Böreklik Yufka’yı ambalajından çıkartarak hafif nemli bir bezin altına koyun. (Böylece çabuk kurumasını önlemiş olursunuz.)
- Tepsiye yerleştirdiğiniz yufkaları her üç yaprakta bir yağlayarak tepsiye yerleştirin.
- Bu işlemi 15. yaprağa kadar sürdürün.
- Hazır çeviz ya da fındık içinin yarısını homojen bir şekilde yufkanın üzerine serin.
- Tekrar her üç yaprakta bir yufkaları yağlayarak 30. yaprağa kadar bu işleme devam edin.
- 30. yaprakta kalan ceviz/fındık içini homojen bir şekilde yufkanın üzerine serin.
- Kalan yufkaları 3 yaprakta bir yağlayarak tepsiye yerleştirin.
- İsteğe göre kesim yaptıktan sonra kalan yağı ılık bir biçimde yufkanın üzerine fırça ya da kaşıkla dökün.
- 10-15 dakika tepsiyi dinlendirin.
- 180-200 °C’de önceden ısıtılmış olan fırında üzeri kızarıncaya kadar pişirin.
- Üstü kızaran tatlının altını kontrol edin, eğer altı yeterince pişmemişse tepsiyi ocak üstünde gezdirerek pişirebilirsiniz.
- Fırından çıkarttığınız baklavaya soğuk şerbeti dökün.
- Bir süre dinlendirdikten sonra servis yapabilirsiniz.
Afiyet olsun!